www.filnet.cat | www.filnetnetworks.com

Contactar | Qui som | CAT | ESP

 

IMPLANTACIÓ DE L'AULA DIGITAL
INSTAL·LACIONS DE XARXA
CERTIFICACIÓ DEL CABLEJAT
ALTRES SERVEIS
INSTAL·LACIONS DE XARXA
CERTIFICACIÓ DEL CABLEJAT
Qui som - Treballant en el món de les telecomunicacions des de 1995

 

Com a Proveïdor de Serveis d'Internet des de 1995 destacant com un dels primers proveïdors d'accés i serveis de valor afegit tant per a empreses com per a usuaris i particulars.

Amb més de 10 anys a Internet i al món de les telecomunicacions, hem adquirit el nivell d'experiència per a ser operatius, flexibles i adaptar-nos als projectes dels nostres clients, considerant a cadascun d'ells com el projecte de la nostra empresa.

Disposem de serveis dissenyats per apropar els productes dels grans operadors del sector a les petites i mitjanes empreses, i també per a satisfer las necessitats de les empreses i professionals del sector.

La nostra polí­tica de preus es basa en la diferenciació per a poder oferir un servei exclusiu i de qualitat que doni resposta ràpida i eficaç als problemes reals en els moments decisius.

Gràcies al nostre coneixement del sector hem evolucionat a un model de gestió tecnològic a la xarxa que permet la màxima autonomi­a de gestió dels serveis als nostres clients. Traslladant així el nostre coneixement del negoci de forma transparent.

El nostre equip està en constant investigació de noves tecnologies -tot sovint en col·laboració amb els seus desenvolupadors - aplicables en benefici de la nostra xarxa de clients per a optimitzar el seu rendiment i productivitat de negoci, i per a poder oferir les noves tecnologies i possibilitats de negoci amb coneixements previs.

 

 

 

 

© 1995-2010 FilNet . Internet a mida per empreses. Atenció comercial Telf. 902 210 064 - Servei tècnic Telf. 807 488 021